Som hesteeier hviler det et stort ansvar på dine skuldre. Du skal sørge for at hesten får mat, har stallplass og utstyret den trenger for optimalt velvære. Det er et herlig ansvar, men ett kostbart ansvar.
Hester er dyre i drift. Har du ikke egen stall, vil det koste ganske mye å leie stallplass. Maten og utstyret er heller ikke billig. Og tjener man ikke penger på bruk av hest, vil hingsten eller merren føre til store utgifter. I tillegg har du egne utgifter.
Løsningen er å føre budsjett. Du har planlagt dette nøye og vet akkurat hvor mye penger du kommer til å bruke hver måned og hvor mye du sitter igjen med. Men hva gjør man om noe uventet plutselig skulle skje? Både ditt og hestens liv er uforutsigbart, og man vet aldri når man har bruke for litt ekstra penger.
Heldigvis finnes det mange bra lånetjenester som gir deg økonomisk trygghet. På Loanscouter.com kan du låne penger uten kredittsjekk.
Sammenlign lån og finn det som passer deg. Loanscouter tilbyr en enkel og trygg måte å låne penger på.

Smart investering

Et lån bidrar til økonomisk trygghet dersom man skulle komme utfor en akutt pengekrise. Det er en kjapp og effektiv måte å skaffe seg raske penger på. Men det kan også hjelpe deg å gjøre gode investeringer.
Realiser drømmen om en ny hestevogn som gjøre det lettere å flytte rundt på hesten, eller invester i din egen karriere. Ta kurs for å bli ridelærer eller kjøp utstyret du må ha for å kunne drive med godkjent undervisning. Et lån kan være en hjelpende hånd til å tjene penger. Så når du har fått godkjent å drive med rideskole og har nedbetalt lånet, vil alle fremtidige inntekter gå rett til deg selv.

Sammenlign vilkårene

Å sammenligne og finne riktig lån kan være en vanskelig og utrolig tidkrevende prosess. Med loanscouter kan du på nett enkelt finne lånet med best renter og lånebetingelser. Finn lånet som passer deg uten å måtte besøke utallige banker og lånetjenester. Loanscouter samler alle tjenestene på en og samme plass.
Siden er også gratis og ikke ute etter å «ta» pengene dine. Deres fortjeneste er kun på samarbeid med banker og leverandører som tilbyr lån, og ikke på deg. Du slipper også skjulte og bindene avtaler som gjør at du kan låne penger akkurat når du trenger det uten forpliktelser.

Er det uansvarlig å ta opp lån?

Det er på ingen måte feil eller uansvarlig å ta opp et mindre lån for å løse en økonomisk krise. Men det er utrolig viktig at du tenker i gjennom og planlegger slik at du klarer å betale tilbake lånet.
På de fleste lån kan du selv bestemme når du vil betale tilbake, men husk at jo lengre du venter jo dyrere blir det. Det er derfor lurt å finne et lån med lave renter og betale tilbake så fort som mulig.
Et lån er ikke gratis, men det kan så absolutt bidra til bedre opplevelser for deg og hesten din. Det kan også på sikt gi deg bedre økonomisk betingelser.