Nå er sommeren her, og sommer betyr ferie! Hva skal du i ferien? Kanskje den enda ikke er planlagt, og du jakter febrilsk etter en tur som gir en opplevelse helt utenom det vanlige? Og kanskje du ønsker å dra til en plass for det bugner over av dyreliv?

Vel, vi har et forslag til deg. Det unike og særegne hotellet, Funken Lodge på Svalbard byr på en ekstraordinær atmosfære, du garantert vil drømme om å dra tilbake til!  

Med sin usedvanlige beliggenhet, med utsikt over Spitsbergen og dets mektige natur vil du her oppleve «det ekte» Arktisk, selv verdens fremste polfarere vil misunne. Og hvem vet, kanskje du får øye på det rike dyrelivet rett fra vinduet i hotellrommet? Uansett, du vil nok raskt skjønne hvorfor Funken Lodge har tiltrukket turister fra hele verden i en årrekke. 

Hva kan man gjøre på Svalbard?

Det fine med Svalbard er at florerer av muligheter. Du kan for eksempel dra på storslåtte heldagsturer, og utforske den populær naturen til fots, på ski eller til og med på snøscooter. Den lille men likevel innholdsrike byen byr i tillegg på en rekke kulturelle og historiske innslag. Du kan også nyte god mat og drikke sammen med de lokale, og dermed virkelig få se hvordan verdens nordligste mennesker lever. 

Men det aller beste derimot er naturligvis den uberørte naturen som skimter i det fjerne. Sammen med erfarne og lokalkjente polfarere kan du dra og utforske det rike dyrelivet på avstand. Kanskje dere til og med får øye på de mektigste isbjørnene?