Skal du på stevne i Hovedstaden? Eller kanskje du har planlagt tur til Oslo Horse show? Her kommer en liten oversikt over hvor du kan bo, og hva du kan finne på mellom slagene. Norges største by har mye å tilby, så du er garantert en innholdsrik opplevelse foruten om konkurransedressuren.

Hvor kan du bo?

Det finnes utallige hotell i Oslo å velge mellom, og det er ganske så greit å finne ett som passer din prisklasse. Skal du på Oslo Horse Show, og ønsker umiddelbar nærhet til showet anbefaler vi et hotell på Fornebu. Da har du gåavstand til stevnet og du er aldri langt unna det skjer. Fornebu ligger også bare en kort busstur unna Oslo sentrum, så skulle du få lyst til litt shopping eller sightseeing er det ikke langt unna.

 

Elsker du det yrende bylivet mer enn noe annet og ønsker å bo mest mulig sentralt, er det utvilsomt et hotell i sentrum du burde gå for. Du har da kort avstand til absolutt alt, og det er svært lettvint å komme seg til alle byens steder med enten buss, tog, trikk eller T-bane.

Hva skal du finne på?

I Oslo er det bare å velge og vrake mellom ulike aktiviteter. Føler du for en oppdagelsesferd selv etter timer med hesteridning, er det et hav av ulike museer, kunstutstillinger og kjente bygg du kan besøke. Er du trøtt og sliten, anbefaler vi noen rolige timer på spa eller en rolig restaurant.