Ta med hunden på din neste el-mopedtur!

Har du en hund som ønsker å være med deg over alt? Og ønsker du samtidig å oppleve litt fart og spenning? Vel, da er det faktisk fullt mulig å kombinere de to. Det å gå til anskaffelse av elektrisk moped er en økende trend, noe som blant annet skyldes økt fokus på miljøvennlige løsninger. En elmoped er dessuten veldig praktisk, da den ikke tar stor plass i oppkjørselen, og i tillegg er rimeligere enn biler flest.

Hvordan kombinere hund og elmoped?

Det finnes flere måter å få med deg hunden mens du kjører moped. Den mest innlysende metoden er kanskje å gå til anskaffelse av en sidevogn som festes til mopeden. Da kan du trygt plassere hunden din i vognen mens du kjører ved siden av på mopeden. En annen måte å få med seg hunden på el-mopedtur, er ved å ha den i en praktisk bæremeis for hunder. Dette passer selvfølgelig ikke til større hunderaser, men har du en liten chihuahua eller dvergpuddel, er det ingenting i veien for å ha hunden med seg slik.

Opplev mer sammen med hunden!

Det å ta din firbeinte bestevenn med på el-mopedtur, er en flott måte å oppleve nye ting sammen på. Dere er ikke lenger begrenset til å gå lufteturer i nærområdet, men kan i stedet for utforske nye og spennende områder. Mange hunder synes dessuten at det er stas å være med matfar eller matmor på kjøretur, det være seg i bil eller sidevogn på moped. Det å kjenne vinden blåse i håret (pelsen) er en deilig følelse for både to- og firbeinte. Hva med å kjøre en tur til et idyllisk turområde og parkere mopeden, slik at dere kan utforske nye områder sammen? Begynner det å regne, er det ikke verre enn å kjøre hjem igjen og kose seg videre der!