Den beste måten å komme seg rundt i byen med hund

Dersom du har hund trenger ikke dette begrense deg i hverdagen, selv ikke om du bor midt i en storby. Stadig flere hoteller legger til rette for deg som reiser med hund, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å skaffe hundepass selv om du skal på en storbyweekend. Det kan kanskje virke utfordrende å skulle få med seg Fido på tur gjennom byen, da det stadig dukker opp hindringer og utfordringer i form av trafikk og mennesker på veien. Så hvordan kan du enklest komme deg fra A–B med hunden din?

Scooter eller buss

Ønsker du å utforske byen du er i, uten å måtte forlate hunden hjemme? Da kan det være greit å ta i bruk en scooter for eksempel. For å få med deg hunden din må du da ha en sidevogn, eventuelt ha hunden i en bæremeis. Med en el scooter kan du enkelt og trygt dra ut på tur med hunden din, og samtidig ha god samvittighet overfor miljøet. Husk at en scooter er enkel å parkere, noe som er en fordel midt i en travel by med få parkeringsplasser.

Alternativt kan du ta bussen med hunden din. Dette betyr imidlertid at du må belage deg på å vente på bussen, og du kan risikere å måtte bytte buss for å komme deg dit du skal. Dette kan være tungvint, men kollektivtrafikken er stort sett godt tilrettelagt i de fleste europeiske storbyer.

Står valget mellom scooter eller buss, kan det være greit å huske på at en scooter er mer smidig, og at den kan ta deg raskere fra A til B enn hva bussen kan. Fordelen med å ta buss er at du slipper å kjøre selv, noe som kan være en fordel om du ikke er kjent i byen du skal utforske.