Slik kommer du deg raskt rundt på gården

For mange tar det mye tid å komme seg rundt på gården eller rundt stallen. En gård består gjerne av mange mål jord, og det samme gjelder i mange tilfeller for en stall. Noen ganger er ikke hestens beite engang i nærheten av selve stallen til hesten. Heldigvis finnes det hjelpemidler som kan ta deg raskt fra A til B. I denne artikkelen kan du lese om utfordringer du kan møte på og hjelpemidler du kan bruke for å komme deg rundt på gården.

Utfordringer du kan møte på

En bonde vil ofte bruke traktoren sin for å komme seg rundt på gården. Dette er selvfølgelig praktisk dersom bonden jobber med en spesiell oppgave, ettersom traktoren har mye muskelkraft. Det er derimot mindre praktisk å måtte starte opp en stor og tung maskin dersom bonden kun skal sjekke hvordan det går med dyrene. Alternativet til traktoren er som regel å gå til fots, eller i noen tilfeller å bruke en sykkel. De som har hest ønsker ofte å sjekke om hesten har nok mat og vann på beite, og de må som bonden gå til fots eller bruke en sykkel. Dette kan være svært tidkrevende ettersom de fleste gårder og staller har beiter som ligger ganske langt fra selve bygningene på gården og stallen.

Bruk en rask elmoped

Et alternativ til å bruke traktor kan være å bruke en rask elmoped. Det er kjappere å starte opp en elmoped når du skal sjekke hvordan det går med dyrene dine, enn å skulle bruke en traktor. Du sparer også mye tid på å bruke en elmoped istedet for å gå til fots eller bruke en sykkel. I Norge ligger ofte beitemarkene langs en trafikkert vei, noe som betyr at du som regel vil ha en god vei å bruke, og en elmoped vil dermed være veldig praktisk. Ellers har de fleste gårder og staller grusveier som knytter sammen beiter og hus på selve gården, noe som betyr at du også kan bruke elmoped her. Du vil garantert spare mye tid ved å bruke en rask elmoped for å komme deg rundt på gården.

Add Comment