Lag deilig hjemmelaget mat- selv når du er på stevne

Ingenting slår livet som kusk eller rytter. Du skal stelle, fôre, trene og generelt sørge for hingstens eller merrens velvære. Konkurranser og mye reising er også en del av hverdagen, og selv om det er en herlig livsstil kan det også være utrolig tidkrevende. Reising og travle dager kan føre til mindre sunne middagsløsninger, noe som er ugunstig for din og hestens helse.

Unngå usunne middager med en pizzastein som er enkel å ta med seg eller en lettanvend riskoker. Lag hjemmelaget mat som på ditt eget kjøkken selv om du er på reise!

Pizzastein

En pizzastein passer for deg som elsker å bake og steke. Du kan lage både pizza, småkaker og andre gjærbakst. Nyt smaken av en sprø og luftig bunn mellom de hektiske slagene. Varm steinen i ovn eller på grillen og du får en smak som er lik en ekte italiensk bakerovn. Avslutt stevnene med en sosial aften og server deilig mat rett fra steinen.

Riskoker

Lag perfekt ris uten å anstrenge deg. Med en riskoker slipper du ris som brenner seg fast i kjelen. En riskoker passer alle typer ris og holder risen varm lenge etter den er ferdig kokt. Så nyt varm ris selv om din «beste venn» skulle kreve litt ekstra oppmerksomhet midt i middagstiden. Det har aldri vært enklere å lage sunn og deilig middag, og skålens smarte design gjør den super enkel å rengjøre!

One Response

Add Comment