Ta en pause fra hverdagen- Slapp av på spa i Oslo

Har hverdagen vært travel og stressende i det siste? Da er det på tide med litt avslapning! Utforsk hovedstaden og dens mange severdigheter, samtidig som du unner deg med noen timer med ro og velvære. Ta «fri» fra hverdagen og se det beste av Norges største by og la skuldrene senke seg.

Oslo har mye å by på, alt fra sightseeing til shopping eller nydelig natur. Dra på ridetur gjennom Østmarka eller vakre Ekeberg park. Kjenn lukten av eksotisk mat mens du vandrer langs Aker brygge, eller få et innblikk i Norsk historie på Akershus festning. Her er det mye å oppleve! Men det beste er at du kan slappe av på spa i Oslo.

Her er en liten oversikt:

The Well

Ta på deg badetøfler og lad batteriene! Kjenn en verden av velvære med 11 ulike bassenger, 15 forskjellige saunaer og dampbad. Opplev følelsen av å være i ekte natur i ett av byggets mange fossefall. Med sine 10.500 kvadratmeter er The Well Nordens største spa- og badehus. Du kan også nyte en deilig middag inne på dens restaurant.

The Thief

Unn deg velvære i vannkanten, ansiktsrens eller en deilig massasje. The Thief ligger på vakre Tjuvholmen, så beundre estetisk utsikt på takterrassen etter noen timer med ro, avspenning og harmoni.

Kok

En unik mulighet til å se Oslofjorden rett fra badstuen. Slapp av i varmen mens du flyter på fjorden i en skreddersydd tur. Vedfyrt ovn og sjelden utsikt gir en magisk følelse. Kjenn på roen i dampende varme og kjøl deg ned med et bad.

Add Comment