Utforsk Vestlandet på hesteryggen

Norgesferie i sommer? Da er Vestlandet plassen å besøke. Ta med deg familien og firebente og se det beste Norge har å tilby. Her er det noe for både store og små, og du er garantert en minnerik sommer!
Det mektige landskapet på Vestlandet har vært uforandret i en mannsalder, og her finner man alt fra øde holmer til skjær og noen av Norges største byer. Se hvorfor de kaller Vestlandet selenes og havørnenes rike, eller opplev de høyeste fossefallene rundt Geirangerfjorden. Forsterk opplevelsen med rideturer i ekte villmark eller midt i Norges nest største by.

Ridning i Bergen

En unik mulighet til beundre estetisk natur på. Legg ut på tur sammen med dyktige instruktører og ri i landskap du liker. Du kan ri til gårdene, de grønne engene eller byfjellene. Opplev en ny side av Bergen mens du nyter panoramautsikt til byfjordene og øyene rundt.
Avslutt dagen med en fantastisk middag på en restaurant i Bergen. Utforsk spennende og innholdsrike menyer, med blant annet fiske- og viltretter, med utsøkte lokale råvarer rett fra det vestlandske kjøkken. Gå langs den anerkjente bryggen og besøk restauranter som Bryggeloftet & Stuene eller Bryggen Tracteursted, og få en smak av kysten. Hvis du foretrekker utsikt over byen, er Fløien folkerestaurant eller Restaurant Sky; skraperen noe for deg. Her får man utsikt over både byen, Vågen, øyene, fjellene og Nordsjøen i det fjerne. Så nyt middagen i solnedgangen mens du får oppleve det beste av Vestlandsk kultur.

Add Comment