Ridetur i hovedstaden

Er du på jakt etter en annerledes helgetur? Kanskje du og vennene dine ønsker å oppleve noe annet enn den klassiske storbyferien med shopping og sightseeing?

Hva med å ta en ridetur i hovedstaden?  

Ridning er en morsom og sosial aktivitet som passer for både store og små. Oslo består av mange ride- klubber som tilbyr ridning i både små og store grupper. Ta med familien, kjæresten eller venner og se en ny side av Oslo. 

Hvor kan du ri? 

I Oslo er det mange rideklubber og ganske enkelt å finne en klubb som passer ditt formål. Søndre Nordstrand Rideklubb gir ridekurs samt at de arrangerer bursdager, utdrikningslag og barnebursdager. 

På Skjerven gård skreddersyr de arrangementer for store grupper helt opp til 250 personer.

Har du lyst til å galoppere gjennom skog og mark, tilbyr Alna Ridesenter rideturer gjennom Østmarka. 

Stovner Ridesenter er plassen hvis du er med barna og om de har et brennende ønske om å ri på ponni. Her har man også muligheten til å bli lært opp av erfarne ridelærere.

Etter en lengre dag på hesteryggen er det lite som slår en matbit i flotte omgivelser. Dra på restaurant i Oslo sentrum og utforsk et bredt utvalg av spennende menyer. Her kan du finne de beste smaker fra havet, det møreste kjøttet eller pizza rett fra det italienske kjøkken. I Oslo får du tradisjonell norsk husmanskost samt internasjonal mat fra alle verdenshjørner. 

Dra på ridetur og finn din favorittsmak!   

Add Comment