Slapp av i nydelige Bergen

Lenge siden du har unnet deg selv en helgetur? Livet med dyr er herlig, men av og til trenger man et lite avbrekk. Du kan med god samvittighet etterlate dyrene hjemme med en du stoler på mens du unner deg litt kvalitetstid.

Slapp av på hotell i Bergen med en venn eller kjæreste og oppdag alt byen i de syv fjell har å by på. Bergen er plassen for deg som ønsker å kombinere kulturopplevelser og unik natur.

Hva kan du gjøre i Bergen?

I Bergen vil du og ditt reisefølge garantert ikke kjede dere. Her kan dere dra på kunstutstillinger, se historiske momenter eller gå på fjellturer i nydelig natur.

Bergen har ikke fått status som kulturby for ingenting. Finn ut hvorfor, når du vandrer langs den berømte bryggen. Her får du se bygninger fra Bergens første leveår. Plassen gir et godt innblikk i hvordan man levde for mange hundre år siden.

Elsker du kunst, har du mange muligheter. Sjekk ut komponisthjemmet til Edvard Grieg eller beundre malerier fra Munch og Picasso. Her legges det også opp til debatter, slik at du kan diskutere kunstens betydning med andre kunstfanatikere.

Bergen er også et populært feriemål på grunn av sine fantastiske fjorder. Her kan du enten med båt eller ved gåturer i fjellet utforske det mektige landskapet.

Avslutt dagen med en bedre middag. I Bergen vil du garantert få en smakfull opplevelse. Her får du alt fra eksotiske retter fra det store utland, til tradisjonelle råvarer fra det vestlandske kjøkken.

Add Comment