Nyt en avslappende ridetur i nydelige omgivelser

Utforsk Bergens nydelige områder på hesteryggen. Dette er en unik mulighet til å bli kjent med den kulturrike byen Bergen og områdene rundt.

Bo på hotell i Bergen og ri sammen med erfaren instruktører opp vakre fjellområder. Eller øv deg på mestre hesten bedre på ridebane. Turene tilpasses dine ønsker og ditt nivå. Du trenger derfor ikke være en ekspert for å legge ut på ridetur.

Rideklubber du burde besøke

Ønsker du en enestående tur i byfjellene, kun minutter unna sentrum? Da burde du besøke Øvre- Eide gård. Deres pålitelige hester, Tia, Rosa, Rinja og Felina er klare til å ta dere på en minnerik tur. Turen som går til blant annet Fløyen, gir deg mulighet til å beundre en uforglemmelig utsikt over byen og fjordene.

Sætregården rideklubb ligger i rolige omgivelser øverst i Hordvik. Her får du innføring i hvordan håndtere hesten på en trygg og ansvarlig måte. De tilbyr også rideleir for de som er interessert i en uke med opplæring. Gården har flott natur med både fjell og skog rundt seg.

Epona rideklubb er en annen klubb som ligger i flotte omgivelser. En kort kjøretur øst for Bergen ligger klubben i idyllisk natur. Her kan du få kurs i riding og om du ønsker å vite mer om hest. De har dyktige instruktører med lang fartstid i hesteyrket. Du er derfor sikret en lærerik opplevelse med kompetente fagfolk.

Sist men ikke minst har du Bergen rideklubb. Klubben er nok den mest tradisjonsrike klubben rundt Bergen, og har lenge vært en samlingspunkt for rytterne i området. Her har det vært rideskoler helt siden 60-tallet. En ypperlig plass for deg som elsker å ri!

One Response

Add Comment