Det ultimate vinterferiested

Vinteren står for tur, og det betyr mørkere og ikke minst kaldere dager. For mange av oss betyr det vinterdepresjon og en lengsel etter de varme og herlige sommerdagene.

Heldigvis er det også mye glede å finne ved snø og kulde. Vinteren har en herlig sjarm, med den flotte nysnøen som daler ned og legger seg på både bakken og i trær. I tillegg er det et hav av aktiviteter du kan finne på!

Lite slår å kunne suse nedover bakkene med et par ski på bena. Derfor anbefaler vi en tur til Norefjell skisenter.

 Ikke bare er skisenteret et Nord Europas største. Her er det bakker tilpasset både nybegynnere og erfarne skikjørere, slik at alle uansett ferdighetsnivå kan oppleve mye skiglede.

Noe til enhver person

Bestående av 14 forskjellige heiser og 30 bakker med ulik vanskelighetsgrad, er Norefjell et skisenter tilpasset enhver skientusiast. Til og med de som aldri har stått før vil få glede av å være på skisenteret, takket være skiskolen. Her får du et grunnkurs i nedfart av dyktige instruktører.

Har du ikke utstyr er det heller ikke noe problem. Senteret består av både skiutleie og butikker der du kan låne og kjøpe ditt eget utstyr. Ikke nok med et bredt utvalg av ulike bakker til nedfart, men her kan du også stå på langrenn om du foretrekker det.

Bestående av rundt 200 kilometer med løyper, i all slags terreng kan du både kjøre knallharde treningsøkter eller rolig langturer. Norefjell er en plass for enhver skielsker, og det beste er at du til og med kan ha med kjæledyrene dine!

Add Comment