Inkluder de firebente i storbyferien

Å ha kjæledyr er ingen årsak til hvorfor du ikke kan unne deg en storbyferie. Du kan nemlig ta med din firbente venn på tur! 

Tiden hvor du må plassere dyret på kennel eller finne kostbar dyrepass er over. Du kan heldigvis inkludere dem i ferien, takket være alle dyrevennlige hotell. 

Det bugner over av hotell i Oslo som tillater dyr, i tillegg til at det finnes parker og anlegg på rekke og rad hvor du og din pelskledde kompanjong kan nyte aktive timer i frisk natur. Det hersker liten tvil om at familiens kjæledegge helst vil være ute uansett vær og vind, og derfor mener vi Oslo er et ypperlig feriemål.  

De beste hotellene

På stort sett alle hotellene til både Comfort, Quality og Clarion er det tillat med hund eller katt, der tilleggsavgiften ligger på den nette summen 250 kroner. Spesielt Quality setter stor pris på firbente gjester, der hunder får både egen mat- og vannskål inne på rommet. I tillegg medfølger en liten hyggelig beskjed hvor du får tips om optimale turområder. 

Er du den mer eksklusive typen, er det luksus hotellet The Thief perfekt for deg. Her kan du nyte rolige timer i vannkanten eller av avspennende massasje, mens hunden kan nyte sin helt egen VID- pakke. 

Denne inkluderer en myk hundeseng, sin egen hundeleke og ikke minst sin helt egen hundepasser! Dette må imidlertid bestilles på forhånd, men er en ypperlig måte for både deg og hunden å få et lite avbrekk.

Add Comment