Tiltrekk mer virksomhet til rideklubben din

Du kan holde konferanser eller slå deg sammen med noen i lokalsamfunnet for å tilby en ekstra tjeneste i tillegg til ridning i stallen din. På denne måten tiltrekker du mer virksomhet, og vi vil gi deg noen forslag til hvordan du gjør det.

Konferanser

Mange som eier en stall har tilgang til både bygninger, jord og mye kunnskap. Et tomt bygg kan for eksempel brukes som konferansesenter. Det kan gjøres ganske enkelt ved å bruke et rom hvor du plasserer stoler, en tavle og en powerpoint. Et konferansesenter i tilknytning til stallen din vil gi deg økt oppmerksomhet og flere kunder. Det er også en ypperlig mulighet til å dele kunnskap om hest og kanskje også gi god opplæring til unge som ønsker seg hest.

Spa- og helsedag

Dersom det finnes et spa i nærheten av stallen din, kan du kontakte dem for å høre om dere kan lage et opplegg for felles kunder. Tenk hvor deilig det ville vært med noen timer på hesteryggen, for så å kunne slappe av i et spa resten av dagen. Dette kunne vært et tilbud til en dagsutflukt for folk i nabolaget eller for turister. Dersom du har hester som kan brukes til å gi nybegynnere en ridetur, kan du slå deg sammen med et spa for å gi kundene et pakketilbud til en god pris. Dette vil gi mer virksomhet til stallen din og kanskje vil besøkende bli interessert i hest og besøke stallen din igjen senere. Du kan også vurdere å bygge ditt eget spa-anlegg.

Overnatting

Du kan også lage avtaler med hoteller i nærheten. Dersom turister besøker området kan det hende de er på utkikk etter spennende dagsutflukter. Turister syns det er flott å få se og utforske nye steder fra hesteryggen. Hoteller har ofte også både spa-anlegg og konferansesenter tilgjengelig. Du kan samarbeide med hotellene for å få tilgang til både spa og konferansesenter uten å måtte bygge noe på din egen eiendom. Du kan finne frem gründeren i deg selv og bygge nye bygg på tomten din, eller finne samarbeidspartnere i nærområdet.

Add Comment